За нас

Нашитеплюсове

Защо да изберете нас?

Професионализъм

Ние сме до Вас по време на цялата ни свъместна работа. От начало до край изпълняваме нашите задължения като истински професионалисти

Многостранни услуги

Можем да Ви помогнем във всеки аспект от Вашия бизнес. От логистика до почистване, от дезинфекция до организиране на събития, ние предлагаме 360 градусово обслужване за Вашия бизнес

nashite-pliusove
koi-sme-nie

КОИсме ние

Отдадени на вашия успех

АНДЖИ ЕЛТРЕЙД работи със седалища в три европейски страни, като предоставя услугите си на целия континент. Единствената ни цел е да предоставим на нашите клиенти максимална ефективност, бързина и качество, за да удовлетворим техните нужди в бизнеса. В същността на нашето дружество се включва анализ, опит, стратегическа сила, страст, голяма креативност и силна ориентация към синергии. Последният аспект дава възможност на АНДЖИ ЕЛТРЕЙД да предоставя на своите клиенти максимална гаранция за удовлетвореност във всички сфери на предлаганите услуги.

Каквопредлагаме

Можем да Ви помогнем във всяко едно отношение

АНДЖИ ЕЛТРЕЙД е Вашето дружество за многостранни услуги, което е на разположение да реши на 360 градуса всичко, от което се нуждаете!

От услугите за съдействие в търсенето на персонал до същинската доставка на услуги в областта на пренасянето на стоки, почистване, опаковане, логистика, стратегически маркетинг (пазарни проучвания, маркетингов анализ, позициониране и планиране на средствата), идентичност на марка (създаване на лого дизайн, координиран имидж и маркови опаковки), реклама (създаване на рекламни кампании), видео услуги (създаване на фирмени клипове, рекламни спотове, популярни видеа и сийдинг), web услуги (изработка на интернет сайтове, приложения, реклама в социални медии и всички услуги на агенция за уеб маркетинг, SEO консултации, осъществяване на adwords кампании и управление на социални мрежи), PR връзки с обществеността (пресофис и дигитален пиар), събития (създаване и организиране на събития).